donderdag 6 januari 2011

hartjes


ik heb vanmiddag weer even een paar hartjes gemaakt. nou ja, ze lagen al geknipt in de bak.
En omdat ik toch moest naaien voor iemand-die-bijna-jarig-is-en-hier-altijd-meeleest-
heb ik deze hartjes ook maar even in elkaar gezet. Het is niet helemaal naar mijn zin, maar het is leuk om te maken van vilt. Ik zie deze dan maar even als het 'prototype'...

8 opmerkingen:

Marjo zei

Ik vind ze er al erg gezellig uit zien hoor!

Angeli zei

Ik hoopte op een foto van een nieuw project, een leuke sokkenwol-restjesdeken of zo, maar je hartjes zijn ook hartverwarmend leuk!

Anoniem zei

Zie je wel dat krijg je als ik je vergeet om een boekje over "Werken met vilt" vergeet mee te geven.

Gr W

Ellen zei

Knap hoor als je zo handig bent met naald en draad en een naaimachine. Ik heb vroeger wel veel achter de naaimachine gezeten maar heb er nu niets meer mee. Doe mij maar papier! Breien en haken vind ik leuk als het snel gaat dus aan truien waag ik me niet. Neemt niet weg dat ik mateloze bewondering heb voor degenen die het wel kunnen! Vilt lijkt me wat lastig naaien??? Dus erg knap gedaan!
Groetjes Ellen

Anoniem zei

Die iemand-die-bijna-jarig-is-en-hier-altijd-meeleest heeft het veel te druk om hier te kijken en mee te lezen, heeft ze me vanmorgen zelf nog ingefluisterd. ;-)
Sorry Lucy, ik heb het een beetje verklapt. Maarre...... harten horen toch in allerlei soorten maten en vooral kwaliteiten? Dat maakt de combi juist zo leuk. Ik vind die verschillende harten erg leuk. Jammer genoeg hoef ik er thuis bij de jongens niet mee aan te komen.

Groet,
Hannes.

Anoniem zei

HE zus,
Leuk die harten!
Daar wordt iedereen toch blij van?
Ik ben natuurlijk HEEL nieuwsgierig,naar geheimzinnige-naaidingen-die je nog niet mag zeggen-omdat degene die nu schrijft -het nog niet mag weten...

Tot zaterdag!

Lijan

HOEPZIKA ! zei

Leuke hartjes hoor, en leuk ook dat je op mijn give-away reageerde. Ik vind je blog mooi en was erg onder de indruk van je Sinterklaasquilt, vandaar dat ik even reclame voor je maak op mijn blog. Ga snel kijken!

Het Knuter Huuske zei

Ik vind ze mooi hoor je harten :)
Zelf zou ik ook graag met vilt aan de slag willen...
Heb wel een poging gedaan om te vilten.... Maar vilt lapjes lijkt me super om leuke dingen mee te maken....
Ben al beetje aan het rond kijken naar een leuke webshop voor materiaal :)

Groetjes van Ivonne